003 – Март 2015 нови терени за строителство в Бургас

Агенция за имоти Съни БГ - изключителен представител на строителна компания Бургос Строй

През месец март 2015 година агенция за недвижими имоти Съни БГ, гр. Бургас и строителна компания Бургос Строй, гр. Бургас, договориха нови терени за строителство на жилищни сгради в град Бургас. След разговори със собствениците на парцелите и подписване на необходимите документи, бяха договорени два нови терена, върху които ще бъдат изграждани нови обекти.

По конкретно, единият парцел се намира в жилищен комплекс Братя Миладинови, а другият терен е разположен в жилищен комплекс Зорница, недалеч от МБАЛ Бургас (бивша Окръжна болница).

Теренът в ж.к. Братя Миладинови е част от т.нар. широк център на Бургас и отстои на броени минути път пешком от централната улица Александровска и от сградата на Виваком (новата поща). Теренът в ж.к. Зорница се намира на стотина метра от автобусната спирка на Многопрофилна болница Бургас.

Предстои изготвянето на проектите на жилищните сгради, които ще се строят върху двата нови терена. Предвижда се архитектурните планове да бъдат готови до октомври 2015 година. Самото строителство на двата обекта е предвидено да започне в диапазона октомври 2015 януари 2016 година. За повече информация позвънете на телефон 0879202033.