004 – Април 2015 първа копка на нов обект

Агенция за имоти Съни БГ - изключителен представител на строителна компания Бургос Строй

По традиция всяка първа копка на строителна компания Бургос Строй бива отбелязвана чрез освещаване на обекта, почерпка и разбиване на бутилка шампанско в кофата на багера. Традицията беше спазена и през април 2015 в началото на месеца беше направена първата копка на жилищната сграда на адрес: Бургас, комплекс Възраждане, ул. Христо Фотев № 45.

От ръководството на компанията обещават, че строежа ще бъде завършен в срок както завършват в срок всички строежи на Бургос Строй. Предвидено е строителните работи по новия обект да приключат до края на лятото на 2016 година.

Друга новина от последните дни е получаването на Акт-14 за сградата, която компания Бургос Строй строи на улица Калоян в комплекс Възраждане. Строителството на тази сграда започна през октомври 2014 година, когато на терена беше направена първата копка.

Напомняме на всички желаещи да закупят апартаменти в сградите, строени от компания Бургос Строй, че около 30% от апартаментите се продават преди да е започнало строителството, а по време на изграждане на сградата се продават почти всички налични в зданието апартаменти. Към април 2015 година свободни за продажба жилища има основно в строящите се сгради и в предвидените за строителство сгради, а именно в сградата, която се строи на улица Христо Фотев, в сградата, която се строи на ъгъла на улиците Калоян и Самуил, в сградата, която ще се изгражда в комплекс Братя Миладинови и в сградата, чието строителство предстои в комплекс Зорница. За повече информация позвънете на телефон 0879202033.