За Съни БГ

!ВАЖНО: Агенция за имоти „Съни БГ“ е изключителен представител на строителна компания „Бургос Строй“.

Информация за агенция за недвижими имоти „СЪНИ БГ“ – град Бургас.

Агенция за недвижими имоти „СЪНИ БГ“ е основана в Бургас през 2006 г. Занимава се основно с посредническа дейност при покупко-продажба на недвижими имоти. Предоставя висококачествена консултантска услуга на пазара на недвижимите имоти в Бургас.

Агенция „СЪНИ БГ“ има много клиенти, чието доверие успя да спечели и задържи. Клиентите, с които работи агенцията, са изключително разнообразни – от физически лица, търсещи или предлагащи за продажба апартаменти, къщи и други типове недвижим имот, през неголеми и средно-големи български фирми.

Имоти в Бургас директно от строителя – „СЪНИ БГ“ е изключителен официален представител на строителна фирма „БУРГОС СТРОЙ“, град Бургас.

Предлага за продажба апартаменти в Бургас в жилищни сгради, построени от строителна компания „БУРГОС СТРОЙ“.

Строителна фирма „БУРГОС СТРОЙ“ ЕООД е създадена през 2005г. Изпълнява обекти от трета до пета категория – ниско- средно- и високо-етажно строителство. Дейността на фирмата обхваща проучването на терени, проектирането и изграждането на обществени и жилищни сгради, строителство на индустриални халета, складови помещения. Фирмата инвестира своите обекти със собствени средства и обезщетява собственици на имоти. Реализацията на имотите на пазара за недвижими имоти се осъществява чрез Агенция за недвижими имоти „СЪНИ БГ“, която е партньор на „БУРГОС СТРОЙ“ ЕООД от създаването и.

Официалният сайт на строителна фирма „БУРГОС СТРОЙ“ е www.burgosstroi.com

Новини за имотна агенция „Съни БГ“ и строителна компания „Бургос Строй“ може да прочетете в раздела Новини: https://sunnybg.com/novini

Уебсайт на комплекс „Еделвайс“: https://www.edelvais.eu

Уебсайт на комплекс „Sky Building“: https://www.skybuilding.eu

Блог с полезна информация на тема „Имоти“: https://www.imotiburgas.net