007 – Юни 2015 – строящи се сгради и нови терени за строителство

Агенция за имоти Съни БГ - изключителен представител на строителна компания Бургос Строй

Нови апартаменит в нова сграда на улица Г. Кирков, гр. Бургас

Терен за нова сграда в супер-центъра на Бургас

Към месец юни 2015 година строителна компания “Бургос Строй” (www.burgosstroi.com) продължава строителството на следните жилищни сгради в град Бургас:

  • Продължават строителните работи по сградата на улица “Калоян” № 83, на ъгъла улици “Калоян” и “Самуил”. През април 2014 сградата получи Акт-14. Към юни 2015 сградата е почти завършена, напълно построен е покрива, очаква се получаването на Акт-15. Припомняме, че строителството на ул. “Калоян” започна на 1-ви октомври 2014 година.
  • Продължава строителството на улица “Христо Фотев” № 45, което стартира на 1-ви април 2015 година. Към юни 2015 сградата е вдигната до 3-ти етаж. Строителна компания “Бургос Строй” предвижда да завърши строителството на сградата през лятото на 2016 година.

Припомняме на всички настоящи и бъдещи клиенти, че, според решение на Общинския съвет на град Бургас от 17.02.2015 (https://www.burgas.bg/index.php/bg/notice/details/61/21521), през летния сезон 2015 влиза в сила забрана за строителни работи в централната част на град Бургас и в комплексите “Възраждане”, “Лазур” и “Братя Миладинови”. В тези райони строителството е забранено за периода от началото на юли до началото на септември 2015 година.

“Бургос Строй” планира строителство на нова сграда в комплекс “Братя Миладинови” – етажните планове и визуализациите на тази сграда вече са готови, но поради забраната за строителни дейности през лятото, строителството  на обекта ще започне през есента на 2015 година. Също през есента ще започне строителството и на сграда в комплекс “Зорница”, чиито планове се подготвят в момента.

През юни 2015 “Бургос Строй” и “Съни БГ – Имоти в Бургас” започват планиране на ново строителство в супер-центъра на град Бургас, на улица “Георги Кирков” № 11. Новата сграда ще бъде построена на няколко десетки метра от двете централни улици на Бургас – “Александровска” и “Богориди”, в непосредствена близост до сградата на медицинския център “Света София”. Предвижда се строителството на сградата да стартира в края на 2015 година. За повече информация позвънете на телефон 0879202033.