002 – Март 2015 получено Разрешение за строеж на сграда на ул. Хр. Фотев

Агенция за имоти Съни БГ - изключителен представител на строителна компания Бургос Строй

Агенция за имоти Съни БГ Имоти в Бургас и строителна компания Бургос Строй съобщават на многобройните си клиенти и на всички заинтересовани, че през първата половина на месец март, 2015 г., строителна фирма Бургос Строй получи от Община Бургас Разрешително за строеж на жилищна сграда на адрес улица Христо Фотев №45, комплекс Възраждане, град Бургас.

Предвижда се строителството на обекта на улица Христо Фотев да започне в последните дни на месец март 2015 година и да продължи около година и половина.

Напомняме, че строителството на жилищната сграда на ъгъла на улиците Самуил и Калоян в град Бургас, което стартира през октомври 2014 година, се движи в срок и ще бъде завършено преди да е изтекла календарната 2015 година. Към март 2015 година строителството на обекта е стигнало до шеста плоча.

Дългогодишните клиенти на двете компании знаят от личен опит, че Съни БГ и Бургос Строй винаги спазват крайните срокове и изпълняват детайлно точно всеки един проект, дори когато външни фактори и форсмажорни обстоятелства пречат на своевременното изпълнение на проектите. Както за всеки друг строителен обект, така и за новата сграда на улица Христо Фотев, строителна компания Бургос Строй поема ангажимента да бъде завършена в зададената времева рамка, което означава, че строителството на обекта на улица Христо Фотев ще приключи през лятото на 2016 година.

В жилищната сграда на улица Христо Фотев агенция за недвижими имоти Съни БГ Имоти в Бургас предлага за продажба двустайни апартаменти. За някои от апартаментите са предвидени паркоместа. За повече информация позвънете на телефон 0879202033.